Velkommen til Niløse Nettet eller niloese.dk, som adressen hedder. Denne side fungerer som en kollektiv weblog, det vil sige en hjemmeside der er åben for alle, og som alle kan skrive på. Alle er måske så meget sagt, for vi kræver at du først registrerer dig som medlem (hvilket gøres fra forsiden). Det er absolut gratis at være medlem.

Niløse Nettet er startet op af Værkstedet Åmosen, som er et værksted for handicappede i Niløse, i samarbejde med Beboerforeningen og de andre aktive foreninger i Niløse. I forsøget på at forbedre kontakten mellem Niløses og omegnens beboere.

For at kunne vise denne side ordentligt skal din computer mindst køre med en skærmopløsning på 1024*800 og derudover skal din browser kunne vise php.

Når du tilmelder dig som medlem har du med det samme mulighed for, at skrive indlæg at kommentere andres indlæg. Hvis du er intereseret kan du få en begrænset administratortilladelse, der gør, at du kan tilføje billeder til indlæg. Er du intereseret, så sendt en mail med nedenståene formular til Værkstedet Åmosen. Har du spørgsmål så er du velkommen til også at skrive dem i formularen.

Baggrunden for Niløse Nettet:
På værkstedet Åmosen har vi igennem en årrække beskæftiget os meget med computere og digitale billeder med henblik på at bedre kommunikationen med de handicappede mennesker som vi dagligt beskæftiger.
Disse nye teknologiske muligheder har medvirket til en ny og anderledes dialog med de handicappede mennesker. Således førte det til en etablering af vores egen hjemmeside,  hvor vi løbende lægger billeder ud og fortæller om stort og småt fra vores hverdag på Værkstedet Åmosen.
Dette har således ført os til at tage et skridt videre, nemlig oprettelsen af Niløse Nettet.
Ideen til dette er opstået på baggrund af de glædelige erfaringer vi har gjort gennem de ca. 10 år Værkstedet Åmosen har eksisteret på Niløse Skole.
Det har gang på gang glædet os hvorledes de handicappede er blevet accepteret og været velkomne i lokalsamfundet.
Derfor tør vi nu også sende Niløse Nettet i luften og håber samtidig at nogle af vore handicappede mennesker kan få en endnu mere meningsfyldt arbejdsmulighed som fotografer, journalister og sekretærer

Vores Niløse-net gruppe består af :
Lisbeth, Heidi, Thomas, Thomas Aa
Susanne og Karin
Vi kan kontaktes dagligt på Åmosen mellem 9-14, på telefon 58260270
eller på e-mail: karin@niloese.dk eller aamosen@mac.com


image

God debatskik!

-Du må ikke hetze mod enkeltpersoner eller mod grupper af mennesker baseret på race, religion, køn, socialstatus eller andet.
-Vær saglig.
-Vis hensyn.
Overtræder du ovenstående, eller finder Redaktionen et eller flere indlæg upassende kan vi til enhver tid slette indlæg og nægte personer adgang til Niløse Nettet

God fornøjelse!

Redaktionen

Værkstedet Åmosen
klfsjfkljs/a>klfsjfkljs/a>klfsjfkljs/a>klfsjfkljs/a>klfsjfkljs/a>klfsjfkljs/a>klfsjfkljs/a>